VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

„Sinistra tradiție a gulagurilor sovietice continuă”: Mircea Geoană

„Alexei Navalnîi a fost un simbol al rezistenței și o voce puternică pentru libertate și democrație. Sunt convins că sacrificiul său nu a fost în zadar”, a scris secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană pe rețelele de socializare.

„Gândurile mele se îndreaptă către familia lui, către soția și copiii lui Alexei, pe care i-am cunoscut în urmă cu câteva luni, dar și către toți susținătorii lui”, a fost reacția lui Mircea Geoană după ce a aflat de moartea subită în închisoare a opozantului rus, Alexei Navalnîi.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.