VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Siegfred Mureșan: Republica Moldova se bucură, mai mult ca niciodată, de încredere la nivelul Uniunii Europene

Republica Moldova a câștigat semnificativ încrederea Uniunii Europene în ultimii ani, datorită noi guvernări și a angajamentului pentru reformele pro-europene. Declarația a fost făcută de europarlamentarul Siegfred Mureșan în cadrul emisiunii „Realitatea românească” de la Vocea Basarabiei, cu Nelly Sambriș.

Mureșan a subliniat că victoria președintei Maia Sandu și a Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) la ultimele alegeri prezidențiale și parlamentare a demonstrat dorința clară a cetățenilor moldoveni de a se îndrepta către un viitor european.

„Astăzi, Republica Moldova are un președinte, un guvern și o majoritate parlamentară care se bucură de încrederea deplină a partenerilor europeni”, a afirmat Mureșan.

Oficialul a explicat că această încredere s-a tradus prin sprijin concret din partea Uniunii Europene, inclusiv asistență financiară și tehnică pentru implementarea reformelor. Europarlamentarul a accentuat importanța menținerii acestui parcurs reformist pentru a consolida democrația și economia țării, atrăgând totodată mai multe investiții și oportunități de dezvoltare pentru cetățeni.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.