VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

SFATUL POMPIERULUI / Întreruperea legăturii telefonice/ AUDIO

Majoritatea surselor mass-media și legătura telefonică funcționează pe baza curentului electric. În cazul întreruperii livrării acestuia este imposibil vizualizarea televizorului și ascultarea radioului. Nu funcționează internetul, telefonul fix, sistemele de semnalizare și de incendiu.

Totodată, fără curent electric nu funcționează sistemele de transmitere a datelor.

Acțiuni necesare:

  • notați într-un carnet de notițe numerele de telefoane importante care pot fi necesare în diferite situații;
  • utilizați aparate radio cu baterii de schimb sau radioul de automobil;
  • folosiți antena de pe acoperișul locuinței pentru a primi informații necesare de la canalele de televiziune publică.

Mai multe detalii aflați de la Liliana Pușcașu, șefa Direcției relații cu publicul din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI:

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.