VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

SFATUL POMPIERULUI / Deconectarea apei potabile/ AUDIO

Lipsa apei potabile influențează viața cotidiană și creează impedimente la prepararea hranei, spălatul veselei și activităților de menaj. Totodată este necesar de luat în considerație imposibilitatea de a folosi sistemul de canalizare în cazul lipsei apei potabile.

Acțiuni necesare:

  • daca este posibilă conectarea la altă sursă de apă decât cea centrală, creați rezervă de apă pentru necesitățile casnice;
  • dacă utilizați apeductul central, informați-vă de la furnizor cum va fi organizată asigurarea cu apă pe timpul crizei;
  • identificați din timp posibilitățile alternative de asigurare cu apă: fântâni, iazuri, izvoare.

Mai multe detalii aflați de la Liliana Pușcașu, șefa Direcției relații cu publicul din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI:

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.