VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

SFATUL POMPIERULUI / Accidentele radiologice sau nucleare/ AUDIO

Urgențele radiologice pot fi generate de accidentele la centralele nucleare, explozii nucleare sau de bombe murdare. În cazul producerii urgențelor radiologice sau nucleare, intrați într-o clădire și adăpostiți-vă pe o perioadă de timp – pereții casei pot bloca o mare parte din radiații.

Deoarece materialele radioactive devin mai slabe în timp, rămâneți în interiorul clădirii cel puțin 24 de ore, fapt ce vă poate proteja pe dvs. și familia dvs.

Mai multe detalii aflați de la Liliana Pușcașu, șefa Direcției relații cu publicul din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI:

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.