VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Sfârșit de săptămână cu o nouă alertă cu bombă la Aeroportul Chișinău

O nouă alertă cu bombă a fost anunțată, astăzi, pe teritoriul Aeroportului Internațional Chișinău și în mai multe locații din Chișinău și Bălți. Potrivit poliției, autorii au transmis alertele prin intermediul poștei electronice.

În urma verificărilor efectuate de forțele de ordine nu au fost depistate obiecte sau substanțe explozibile.

Numărul alarmelor false cu bombe a crescut în ultimele trei luni ale acestui an, doar de la începutul lunii iulie fiind înregistrate peste 126 de apeluri. În scopul descurajării fenomenului de anunțare a minării unor clădiri, Ministerul Afacerilor Interne a propus sporirea pedepsei cu închisoare și mărirea amenzilor pentru cei care anunță în fals amplasarea de bombe.


Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.