VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Serviciul Vamal anunță încasări de 2,7 mld. de lei de la începutul anului

De la începutul anului, Serviciul Vamal a colectat în bugetul de stat aproximativ 2,7 miliarde de lei. Doar săptămâna trecută, Serviciul Vamal a colectat încasări de peste 706 milioane de lei.

Totodată, în perioada 29 ianuarie – 4 februarie, de către persoane fizice au fost introduse bunuri a căror valoare în vamă depășește limita neimpozabilă, fiind încasate plăți în valoare de peste 38,1 milioane lei, ceea ce reprezintă 5,4% din totalul sumei încasate pentru perioada respectivă. 

Banii colectați de la contribuabili sunt vărsați direct în bugetul de stat și redistribuiți pentru salarii, dezvoltarea infrastructurii, proiecte sociale etc.  

De asemenea, pe parcursul săptămânii trecute, au fost perfectate aproximativ 12 mii de declarații vamale, iar fluxul mijloacelor de transport a fost de peste 57 de mii de traversări. Cele mai tranzitate posturi vamale rămân a fi Leușeni și Sculeni, cu 16 213 și, respectiv, 11 482 traversări.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.