VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Serviciul Vamal a adus, de la începutul anului, aproximativ 17 miliarde de lei în bugetul de stat

Serviciul Vamal a colectat în Bugetul de stat, de la începutul anului, aproximativ 17 miliarde de lei, ceea ce constituie îndeplinirea cifrei de control la 110%.

Încasările din ultima săptămână s-au ridicat la peste 714,14 milioane de lei. Totodată, în perioada 17 – 23 iunie 2024, de către persoane fizice au fost introduse bunuri a căror valoare în vamă depășește limita neimpozabilă, fiind încasate plăți în valoare circa 18,6 milioane lei, ceea ce reprezintă 2,61% din totalul sumei încasate pentru perioada respectivă.

Potrivit raportului săptămânal al instituției, vameșii au perfectat 12 383 de declarații vamale, iar fluxul mijloacelor de transport a constituit 64 325 de traversări.

Cele mai tranzitate posturi vamale rămân a fi Leușeni și Sculeni, cu 18 404 și, respectiv, 14 962 de traversări.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.