VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Serviciul de Securitate din Ucraina, reacție la acuzațiile Tiraspolului: Minciunile și provocările sunt unul dintre tipurile de agresiune ale Rusiei

Serviciul de Securitate din Ucraina a comentat tentativa de asasinare a liderilor de la Tiraspol.

Potrivit unui comunicat de presă al Serviciului, presupusul ”atentat terorist” ar fi un scenariu pus la cale de Federația Rusă.

”Declarațiile reprezentanților așa-zisului minister al securității de la Tiraspol privind participarea Serviciului de Securitate din Ucraina la pregătirea atacului terorist ar trebui privită ca o provocare organizată de Kremlin. Minciunile și provocările sunt unul dintre tipurile de agresiune pe care Federația Rusă le apără în mod activ. Și acum lumea întreagă trebuie să lupte împotriva înfățișării corecte a țării agresoare și să nu creadă în declarațiile Rusiei”, se arată în comunicat.

Reamintim așa-zisul minister al securității de la Tiraspol a anunțat astăzi, că a prevenit un atac terorist pus la cale Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU)de cealaltă parte, autoritățile de la Chișinău precizează că investighează cazul și îndeamnă populația să se informeze din sursele oficiale ale R. Moldova.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.