VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Serghei Tarnovschi a devenit campion mondial la kaiac-canoe. Maia Sandu i-a transmis un mesaj de felicitare

Serghei Ternovschi a devenit campion mondial, după ce a cucerit medalia de aur în finala Campionatului Mondial de canoe din Canada. Maia Sandu i-a transmis un mesaj de felicitare și i-a mulțumit pentru arborarea drapelului Republicii Moldova pe cele mai înalte podiumuri sportive din lume.

Serghei Tarnovschi a cucerit aurul pe distanța de 5000 de metri. Sportivul moldovean i-a devansat pe cubanezul Serguey Madrigal și germanul Sebastian Brendel.

Președinta Maia Sandu a venit astăzi, 8 august, cu un mesaj de felicitare și mulțumire pentru canotorul moldovean. ”O veste îmbucurătoare a venit ieri seara din Canada – canotorul moldovean Serghei Tarnovschi a cucerit medalia de aur la distanța de 5000 de metri la Campionatul Mondial de canoe sprint. Titlul de campion mondial a fost câștigat de Serghei exact la un an după ce obținea bronzul la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Îl felicit pentru că-și continuă parcursul de succes și-i mulțumesc pentru că, datorită efortului și perseverenței sale, drapelul Republicii Moldova este arborat pe cele mai înalte podiumuri sportive din lume.

Campionatul Mondial de canoe sprint a avut loc în orașul canadian Halifax și s-a încheiat pe 7 august.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.