VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Serghei Merjan a demisionat din funcția de director general al ANSC

Directorul general al Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor, Serghei Merjan, și-a dat demisia. Despre aceasta anunță instituția printr-un mesaj pe pagina de Facebook a ANSC.

”Astăzi, 10 noiembrie 2022, la prima oră, Serghei Merjan, Directorul general al Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor, a solicitat Parlamentului să ia act de demisia sa, cu încetarea activității din aceeași dată”, se arată în mesaj.

Serghei Merjan a fost numit, pe un termen de șapte ani, în funcția de consilier pentru soluționarea contestațiilor, director general al Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor (ANSC). Un proiect de hotărâre în acest sens a fost aprobat, la data de 27 octombrie 2021 de Parlament.

Serghei Merjan are studii în domeniul managementului administrației publice, finanțe, audit și contabilitate. Anterior, acesta a activat la Asociația PROMO-LEX, în calitate de expert în achiziții publice, la Banca Mondială și la Agenția de Servicii Publice. De asemenea, Serghei Merjan a fost coordonator de proiecte în cadrul Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.