VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Șeful MAE, discuție în România cu un grup de studenți moldoveni: Tinerii își doresc să revină acasă ca să pună umărul la dezvoltarea țării

La finalul vizitei de lucru la București, șeful MAE, Mihai Popșoi, a avut o întâlnire cu un grup de studenți din Republica Moldova, care au ales să-și facă studiile în România.

Am discutat despre situația social-politică din țară, prioritățile de politică externă a Republicii Moldova, dar și care sunt pașii următori pentru accelerarea aderării la Uniunea Europeană. M-am bucurat să văd că tinerii urmăresc cu atenție evenimentele din țară și își doresc ca să revină acasă ca să pună umărul la dezvoltarea Republicii Moldova. Am fost bucuros să răspund la întrebările studenților și să aud opiniile lor despre viitorul Republicii Moldova”, a scris Mihai Popșoi.

Menționăm că vicepremierul Mihai Popșoi efectuază a efectuat o vizită de lucru la București, la invitația ministrei afacerilor externe a României, Luminița Odobescu.

Citește și: Mihai Popșoi: Sprijinul României are un rol esențial în parcursul nostru european

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.