VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Șeful legislativului, Igor Grosu, merge într-o vizită oficială în Italia

Șeful legislativului, Igor Grosu, merge într-o vizită oficială în Italia, acolo unde va participa la inaugurarea grupului parlamentar de prietenie moldo-italian, creat recent în Parlamentul de la Roma.

Igor Grosu se va afla în Italia în perioada 4-7 iunie și urmează să aibă întrevederi cu președintele Senatului de la Roma, Ignazio La Russa, cu șeful Camerei Deputaților, Lorenzo Fontana, și cu viceministrul italian de Externe, Edmondo Cirielli.

La Roma, șeful legislativului va discuta despre oportunitățile de investiții în Republica Moldova cu reprezentanții mai multor companii italiene.

În agenda vizitei sunt incluse întâlniri și cu moldovenii care locuiesc, învață sau muncesc în Italia. Discuțiile vor avea loc la Milano, Padova și la Roma.

Igor Grosu va fi însoțit de deputații Galina Sajin și Mihai Druță.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.