VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Șefa statului susține că R. Moldova este interesată de noi parteneriate cu Marea Britanie și de o colaborare mai strânsă dintre instituțiile de drept dintre cele două state

Reprezentanții instituției prezidențiale au emis marți, 30 august, un comunicat de presă prin care anunță că președinta R. Moldova, Maia Sandu, a avut o întrevedere cu un grup de deputați ai Parlamentului Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, care se află în vizită de lucru la Chișinău.

Discuția a vizat provocările politice, economice și de securitate cu care se confruntă țara noastră ca urmare a invaziei Federației Ruse în Ucraina, consecințele războiului pentru regiune, dar și la relațiile moldo-britanice.

Șefa statului și-a exprimat aprecierea pentru cooperarea dinamică dintre țările noastre în sectoarele economic, educațional, de securitate sau de apărare. Doamna Maia Sandu a menționat, totodată, că Republica Moldova este interesată de noi parteneriate cu Marea Britanie, care să contribuie la dezvoltarea comerțului și a investițiilor. Președinta Maia Sandu și-a exprimat speranța într-o colaborare mai strânsă dintre instituțiile de drept pentru combaterea corupției și aducerea în fața justiției a celor care au furat și au scos din țară bunurile statului”, se menționează în nota remisă presei.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.