VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Șefa statului, Maia Sandu, merge într-o nouă vizită la Bruxelles

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, se va afla în zilele de 28 și 29 aprilie la Bruxelles, având o vizită de lucru la instituțiile Uniunii Europene.

Potrivit Președinției, șefa statului va avea întrevederi cu mai mulți oficiali europeni pentru a discuta despre accelerarea procesului de aderare și va susține un discurs la deschiderea Conferinței anuale privind bugetul UE, găzduită de Comisarul European pentru Buget și Resurse Umane, Johannes Hahn.

De asemenea, pe agendă sunt prevăzute și discuții cu comunitatea cetățenilor moldoveni stabilită în Belgia.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.