VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Șefa statului, Maia Sandu, anunță oficial că va merge într-o nouă vizită în România

Președinta Maia Sandu anunță oficial că se va afla, în următoarele zile în România, după ce presa de peste Prut scria anterior că șefa statului este așteptată la o gală organizată la Ateneul Român din București.

Printr-un mesaj, Maia Sandu îi cheamă pe cetățenii moldoveni la o întâlnire.

„Dragi cetățeni stabiliți în România, dragi tineri, în următoarele zile voi fi la București și vă invit să ne întâlnim marți, 5 martie, ora 16.30”, se arată în mesajul Maiei Sandu.

Amintim că România Actualități scria, săptămâna trecută, că șefa statului, Maia Sandu, va participa la Gala „Women In Economy”, ce va fi organizată pe 5 martie la Ateneul Român din București. Anunțul a fost făcut de președinta Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin din România, Cristina Chiriac.

„Vom avea un moment special, mi-am dorit tare mult să o avem alături de noi pe doamna Maia Sandu, care este președinta Republicii Moldova. Și cu extrem de mare onoare și recunoștință, vă pot spune în premieră că avem garantată prezența doamnei președinte la Gala Women In Economy. În definitiv suntem același popor și, din foarte multe puncte de vedere, Republica Moldova reprezintă un model de succes pentru România”, declara Cristina Chiriac.

În cadrul galei, urmează să fie premiate 10 personalități feminine care contribuie constant la o societate mai echitabilă, mai deschisă și mai incluzivă vor fi premiate la această gală, care beneficiază de sprijin european, anunță organizatorii galei. La eveniment au fost invitați președintele României, Klaus Iohannis, premierul Marcel Ciolacu și alți oficiali români și diplomați.  

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.