VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ședință extraordinară: Guvernul a alocat suplimentar 114 milioane de lei pentru programul „Satul European”

Peste 136 de milioane de lei vor fi alocate de Guvern pentru Programul „Satul European” și acoperirea sporului lunar de 1300 de lei funcționarilor din APL. O decizie în acest sens a fost aprobată astăzi în cadrul ședinței extraordinare a Executivului. 

Astfel, 114 milioane de lei din Fondul de rezervă și intervenție vor fi direcționate în Fondul național pentru dezvoltare regională, în vederea acoperirii angajamentelor financiare asumate în cadrul proiectelor de infrastructură locală, demarate prin Programul „Satul European”.

Alte 22,3 milioane de lei vor fi repartizate din bugetul de stat în bugetele locale ale mai multor unități administrativ-teritoriale de nivelul I și II, în scopul acoperirii cheltuielilor pentru achitarea sporului lunar în valoare de 1.300 de lei.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.