VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Securitatea R. Moldova, pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Suprem de Apărare a României

Securitatea Republicii Moldova va fi discutată în cadrul ședinței Consiliului Suprem de Apărare a României, convocat de președintele României, Klaus Iohannis. Ședința va avea loc pe 11 aprilie, începând cu ora 10.00, la Palatul Cotroceni.

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului sunt incluse subiecte referitoare la evoluțiile privind situația de securitate din Regiunea Mării Negre, în contextul agresiunii Rusiei asupra Ucrainei și a intervențiilor externe asupra procesului democratic din Republica Moldova. De asemenea, se va analiza și concepția dezvoltării aviației militare române”, subliniază Administrația Prezidențială a României.

Totodată, în cadrul ședinței Consiliului vor fi analizate și alte tematici de actualitate din domeniul securității naționale.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.