VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

PAS condamnă tentativele de denigrare a lui Andrei Spînu: Suntem hotărâți să curățăm sistemul de elemente corupte

Partidul Acțiune și Solidaritate a venit cu o reacție, după ce în ultima perioadă, vicepreședintele PAS Andrei Spînu a fost supus unor ”denigrări și falsuri murdare din partea fugarilor și grupărilor criminale afiliate Kremlinului”.

Într-o declarație remisă presei, PAS subliniază că ”Andrei Spînu va avea în continuare un rol esențial în efortul R. Moldova de a deveni membră UE în cel mai scurt timp”.

Andrei Spînu este un membru cheie a conducerii Partidului Acțiune și Solidaritate și a avut un rol major în victoriile electorale din 2020 și 2021. În calitate de ministru de ramură în guvernul Gavrilița, domnul Spînu a avut un rol esențial în consolidarea independenței energetice a Republicii Moldova și a depășirii cu brio a șantajului energetic rusesc fără precedent la care a fost supusă țara noastră în ultimele două ierni. Condamnăm cu vehemență aceste tentative de denigrare împotriva colegului nostru. Andrei Spînu va avea în continuare un rol esențial în efortul țării noastre de a deveni membră UE în cel mai scurt timp. Reforma justiției va continua și va fi dusă la capăt. Suntem hotărâți să curățăm sistemul de elementele corupte crescute de regimurile oligarhice din trecut”, se arată în declarație.

Amintim că joi, 6 aprilie, secretarul general al Președinției, Andrei Spînu, într-un interviu oferit pentru jurnalistul Dumitru Ciorici, a confirmat că are intentate mai multe dosare, ar fi vorba despre cel puțin trei, însă ex-vicepremierul nu cunoaște dacă există probe.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.