VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, ajunge azi la Chișinău. Oficialul va avea întrevederi cu Maia Sandu

Secretarul de stat al SUA va ateriza pe Aeroportul Chișinău la ora 13.45, iar la ora 16.00, oficialul va avea deja o întrevedere cu șefa statului, Maia Sandu.

Potrivit programului public, la 17:30  cei doi vor susține și o conferință de presă comună. La 18:35,  secretarul Blinken ține o întâlnire și salut cu angajații și familiile Ambasadei SUA la Chișinău, iar seara, la 19.45 va participa la un tur al unei substații din Chișinău.

Autoritățile precizează că și spațiul aerian deasupra Chișinăului va fi restricționat, iar până la ora 21:00, va fi limitată și desfășurarea manifestărilor în masă, vor fi suspendate lucrările de reparație a drumurilor și a rețelelor electrice sau termice, precum și de tăiere a arborilor în perimetrul străzilor pe unde se va deplasa coloana oficială.

Aceasta va fi a doua vizită a lui Antony Blinken în Republica Moldova, după cea din martie 2022. 

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.