VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Secretarul Consiliului de Securitate al Ucrainei, demis de Volodimir Zelenski

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski l-a demis pe Aleksei Danilov din funcția de secretar al Consiliului Național de Securitate și Apărare al Ucrainei și l-a numit în locul acestuia pe Aleksandr Litvinenko, șeful Serviciului de Informații Externe al Ucrainei.

„Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a dispus astăzi, 26 martie, noi schimbări de personal. De data aceasta l-a concediat pe Aleksei Danilov din funcția de secretar al Consiliului Național de Securitate și Apărare al Ucrainei”, transmite Unian.

Decizia a fost anunțată pe site-ul oficial al biroului prezidențial. Danilov a ocupat această funcție la scurt timp după începerea mandatului lui Zelenski în 2019.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.