VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Săptămâna începe cu noi fluxuri mari în vămi

Flux mare de mașini este înregistrat în această dimineață în Vama Sculeni. Despre traficul intesn la ieșirea din Republica Moldova a informat Poliția de Frontieră.

”În aceste circumstanțe pentru a nu permite formarea ambuteiajelor, polițiștii de frontieră în coordonare cu funcționarii vamali pun în aplicare un șir de măsuri pe linie de fluidizare a fluxului.  Suntem mai mulți în prima linie de control, au fost deschise suplimentar piste de control și suplimentat numărul de echipamente speciale”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Amintim, Punctul de trecere a Frontierei de la Sculeni este în reconstrucție.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.