VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Săptămâna a început cu un nou val de căldură

Un nou val de căldură se va menține în următoarele trei zile, cu valori de până la 37 de grade la umbră. Canicula va fi resimțită cel mai mult în raioanele din centrul țării, inclusiv în Capitală, și în regiunea de sud.

În Chișinău, azi sunt anunțate până la 33 de grade la amiază, iar marți și miercuri valorile vor ajunge și până la 35-36 de grade. Mai cald va fi la sud, acolo unde, de exemplu, la Cahul, sunt prognozate și până la 37 de grade la umbră.

De joi, brusc se va răcori cu peste 10 grade și sunt anunțate averse în toată țara.

Cod galben de caniculă este înregistrat în România, în județele de sud-est, acolo unde, la fel, sunt anunțate valori de 37-38 de grade în orele amiezii.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.