VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Rusia neagă că rachetele rusești ar fi lovit teritoriul polonez

Ministerul rus al Apărării califică drept „o provocare” informațiile presei şi ale oficialilor polonezi despre presupuse rachete ruseşti care ar fi căzut în apropiere de localitatea poloneză Przewodów şi susţine că nu au existat lovituri în apropierea graniţei ucraineano-poloneze, scrie agenţia oficială rusă TASS.

„Declaraţiile presei şi ale oficialilor polonezi despre presupusele căderi de rachete "ruseşti" lângă Przewodów sunt o provocare deliberată pentru a escalada situaţia. Niciun obiectiv din apropierea frontierei de stat ucraineano-poloneze nu a fost lovit de armele ruseşti", a precizat Ministerul Apărării de la Moscova.

După cum a subliniat Ministerul rus al Apărării, fotografiile epavei publicate de presa poloneză de la locul incidentului nu au nicio legătură cu armele rusești.

Ministerul rus al Apărării a subliniat că imaginile cu rămăşiţele publicate de presa poloneză de la faţa locului nu au nicio legătură cu armele ruseşti.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat că nu are informații despre o explozie în Polonia.

Două persoane ar fi fost ucise în Polonia, marţi, de rachete ruseşti sau de fragmente de rachete care ar fi căzut pe teritoriul acestei ţări membre NATO.

Exploziile ar fi avut loc la graniţa Poloniei cu Ucraina, după ce Rusia a bombardat masiv, marţi, Ucraina, inclusiv la Lvov, oraş aflat în apropierea frontierei cu Polonia.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.