VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

România oferă o donație consistentă de partituri și cărți de specialitate Filarmonicii Naționale

Universitatea Națională de Muzică din București a oferit Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici” o donație consistentă de partituri și carte de specialitate. Donația a fost înmânată de către ambasadorul României la Chișinău, Cristian-Leon Țurcanu.

„De dimineață, la Ambasada României în Republica Moldova, am avut bucuria să înmânez directorului general de la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” – Moldova, Bivol Svetlana o consistentă donație de partituri și carte de specialitate, oferite cu generozitate de Universitatea Națională de Muzica din Bucureștii. România susține cultura de pe acest mal al Prutului”, a scris pe rețelele de socializare șeful misiunii diplomatice.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.