VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

RITMURI DE CAMPIONI cu Dumitru Reniță, 6.04.2024

Alexandru Vremea – De la Succes la Încheiere | Ritmuri de Campioni Descoperiți povestea emoționantă a lui Alexandru Vremea!

Doar la „Ritmuri de Campioni”, fotbalistul își deschide inima și dezvăluie momentul în care a luat decizia dificilă de a-și încheia cariera în fotbal. De la obstacolele complicate și provocările grele pe care le-a întâlnit în lumea fotbalului, până la modul în care a reușit să le depășească și să-și păstreze pasiunea pentru joc, acest interviu vă oferă o perspectivă sinceră și profundă asupra vieții unui sportiv profesionist.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.