VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

EUROATLANTICA cu Ion Tăbârță, 06.04.2024

NATO, organizație agresivă sau una de apărare? Întrebare la care răspund invitatul emisiunii Anatol Petrencu, istoric, și moderatorul Ion Tăbârță.

„Este foarte important de atras atenția că foarte mulți ani în perioada sovietică de NATO se vorbea negativ, fiind prezentată ca o organizație agresivă, țesătoare de război. Istoria însă demonstrează că NATO este o organizație politico-militară ce ocrotește statele membre. O organizație de apărare, nu una agresivă cum a fost prezentată în perioada sovietică: Anatol Petrencu.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.