VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Reuniunea dialogului strategic dintre SUA și R. Moldova

Republica Moldova este în atenția unor oficiali americani. Ministrul de Externe, Mihai Popșoi, participă, în aceste zile, la Washington, la reuniunea Dialogului Strategic Republica Moldova – Statele Unite ale Americii. Agenda vizitei va cuprinde și participarea la Convenția Moldo-Americană.

De asemenea, la Washington DC voi avea o serie de întrevederi cu oficiali americani printre care secretarul de stat adjunct al SUA pentru management și resurse, Richard Verma, asistentul special al Președintelui Biden, Michael Carpenter, co-președinții grupului de prietenie pentru Moldova din cadrul Congresului SUA, Michael Lawler și Deborah K Ross.

Totodată, voi susține o lecție publică la Georgetown University, unde voi discuta despre agenda de reforme a Guvernului de la Chișinău, consecințele războiului Federației Ruse împotriva Ucrainei asupra regiunii dar, și progresele în parcursul nostru de aderare la UE.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.