VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Retrospectiva Săptămânii prezentată de Maria Filimon

În ediția de azi:

  • Mai mulți bani pentru domeniul social, educație și dezvoltarea infrastructurii. Bugetul de stat pentru anul 2024 a fost susținut în prima lectură;
  • Spargerea liniei frontului ucrainean înseamnă dispariția, ca stat, a Republicii Moldova. O spune jurnalistul și fostul deputat, Alecu Reniță,
  • Pe 24 decembrie se vor împlini trei ani de când Maia Sandu a preluat în mod oficial mandatul prezidențial. Cu acest prilej, Vocea Basarabiei a intrebat trecătorii întâlniți ocazional pe străzile capitalei care sunt reușitele șefei statului.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.