VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Retrospectiva săptămânii prezentată de Corina Bezer

Care sunt cele mai importante subiecte ale săptămânii:

1. Pentru ca tariful să coboare la 13 lei, gazele naturale trebuie să fie procurate la jumătate de preț, spune Vadim Ceban, președintele Consiliului de administrație al „Moldovagaz”.

2. Miniștrii de Externe ai Republicii Moldova, României și Ucrainei colaborează pentru a facilita evacuarea cetățenilor celor trei state din Fâșia Gaza, regiune aflată în război.

3. Mitropolia Basarabiei, parte componentă a Bisericii Ortodoxe Române, va beneficia anual de un sprijin financiar din partea Bucureștiului de două milioane de euro.

Acestea, dar și alte subiecte și reportaje sociale care au marcat săptămâna, urmăriți la Retrospectiva săptămânii, prezentată de Corina Bezer.

Autor

  • Corina Bezer

    Prezentatoarea Retrospectivei Săptămânii în fiecare duminică la Vocea Basarabiei și editor-coordonator al jurnalului de la ora 13:00. Anterior, a fost prezentatoare, producătoare și editor-coordonator la Televiziunea Publică Moldova 1 și redactor-șef al portalului de știri Liber. Consideră că dedicația este cheia pentru a face un jurnalism de calitate.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.