VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Retrospectiva săptămânii prezentată de Corina Bezer 19.02.2023

Discutăm despre principalele teme ale săptămânii:

  • România va continua să susțină stabilitatea Republicii Moldova în mod concret și solidar, pe toate dimensiunile. Asigurarea vine din partea ministrului român de Externe, Bogdan Aurescu. Ce declarații a mai făcut oficialul la ONU, vedeți la Retrospectiva săptămânii.
  • La 34 de ani de la retragerea trupelor sovietice din Afganistan, au fost comemorate victimele războiului. Peste 12 mii de militari moldoveni fost trimiși de autoritățile sovietice în războiul din acea țară, iar peste 300 și-au pierdut viața în lupte. Detalii, la sinteză.
  • De ziua Internațională de Combatere a Cancerului la Copii, mai mulți supraviețuitori de cancer, mămicile acestora și cei care susțin acești învingători au partipat la un eveniment de solidaritate pentru cei care sunt pe patul de spital.

Acestea, dar și alte subiecte și reportaje care au marcat săptămâna, urmăriți la Retrospectiva săptămânii, prezentată de Corina Bezer.

Autor

  • Corina Bezer

    Prezentatoarea Retrospectivei Săptămânii în fiecare duminică la Vocea Basarabiei și editor-coordonator al jurnalului de la ora 13:00. Anterior, a fost prezentatoare, producătoare și editor-coordonator la Televiziunea Publică Moldova 1 și redactor-șef al portalului de știri Liber. Consideră că dedicația este cheia pentru a face un jurnalism de calitate.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.