VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Reprezentanții ASP au aprobat varianta finală a blanchetelor de documente ce urmează a fi livrate R. Moldova

Agenția Servicii Publice va migra, în perioada septembrie-octombrie 2022, către alt sistem de personalizare a datelor, urmând să treacă la o nouă tehnologie de perfectare a documentelor pe suport de policarbonat.

În acest context, reprezentanții instituției au efectuat o vizită de lucru în Polonia, la compania „Polska Wytwornia Papierow Wartosciowych”, controlată de Trezoreria Poloniei. Compania, specializată în producerea hârtiilor de valoare. Ea a fost desemnată câștigătoare a licitației de procurare a blanchetelor utilizate la perfectarea actelor. În cadrul vizitei, reprezentanții ASP au aprobat varianta finală a blanchetelor de documente ce urmează a fi livrate.

Pe 13 mai 2022, Agenția Servicii Publice a semnat un contract de achiziționare a blanchetelor cu  compania poloneză pentru livrarea a 3 milioane de blanchete, dintre care aproximativ 1,5 milioane sunt blanchete de paşapoarte, circa 1 milion sunt blanchete de tip card ID1, pe suport de policarbonat pentru buletine de identitate, restul circa 500 mii – pentru alte tipuri de documente confecționate de agenție (permise de conducere, certificate de înmatriculare).

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.