VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

/VIDEO/ Reportaj: „Toate bătăile erau în fața copiilor, păcat că nu am divorțat mai devreme”

Sunt ferite de pericole și își pot crește copilașii în siguranță. Vorbim de mai multe mame singure aflate în situații precare sau de risc, care și-au găsit adăpostul în cadrul Centrului Maternal În brațele Mamei, fondat de Misiunea Socială Diaconia a Mitropoliei Basarabiei. De mai bine de 10 ani, centrul oferă cazare, asistență psihologică și consiliere pentru îngrijirea copiilor. Mămicile care sunt adăpostite sunt recunoscătoare pentru acest adăpost și spun că în caz contrar nu s-ar descurca. În continuare, vă invităm să urmăriți mărturiile unor mame care au rămas fără adăpost chiar în timp ce erau însărcinate.

Autor

  • Nicoleta Negrescu

    Realizează reportaje cu tentă socială, politică, dar și economică, voxuri pentru TV. La fel este una dintre prezentatoarele Jurnalului Serii la radio. A fost realizatoarea și prezentatoarea emisiunii „Creștem mari și sănătoși”, Alo Capitala, dar și jurnalistă la postul TV8. A lansat propria carte cu titlul „Prin nori de lapte și venin” . Premianta proiectului finanțat de MECC, organizat de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării pentru tipărirea a 300 de exemplare de cărți. Premiantă pentru debut în literatură a anului 2020 la categoria NON Fiction.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.