VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Reportaj: „Am fost la psihiatru, care mi-a zis că am depresie anxioasă și drum direct spre suicid”

Cătălina Cazacu la ai săi 27 de ani a învins anorexia cu care a luptat cinci ani. Fata visa să facă actorie, așa că a decis să meargă la facultate în Marea Britanie. După primul an de studii, tânăra a început să se simtă singură, nu o mai mulțumea nimic și avea un gol imens în suflet. De aici până la anorexie a fost un singur pas. Abia acum a prins curaj să povestească despre experiența traumatizantă prin care a trecut, pentru a fi de ajutor altor fete care se confruntă cu aceeași problemă.

Reportaj realizat de Diana Botnaru

Autor

  • Diana Botnaru

    Tace mult și lucrează la fel de mult. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul USM. Cotidianul.md, Gazeta de Chișinău, Ea.md sunt câteva din redacțiile din care a făcut parte. Domeniul socio-cultural e cel pe care se axează la Vocea Basarabiei.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.