VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Reforma justiției, discutată de Olesea Stamate și ambasadorul României la Chișinău

Stadiul reformei în domeniul justiției și eforturile autorităților de la Chișinău pe calea combaterii corupției, discutate de ambasadorul României în R. Moldova, Cristian-Leon Țurcanu, în cadrul unei întrevederi cu președintele Comisiei parlamentare juridice, numiri și imunități, Olesea Stamate.

Potrivit Ambasadorului, discuția a avut loc la Parlamentul Republicii Moldova și a fost ”foarte utilă și aplicată”.

„România rămâne ferm ancorata în susținerea eforturilor depuse de puterea pro-europeana de la Chișinău în vederea continuării apropierii de Uniunea Europeana și de principiile statului de drept și democrației, care stau la baza unui stat, puternic, modern si rezilient”, a scris șefului misiunii diplomatice române pe pagina sa de Facebook.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.