VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Referendumul pro-UE, discutat la o nouă întâlnire dintre jurnaliști și Maia Sandu

Șefa statului a organizat azi o nouă întâlnire cu jurnaliștii despre referendumul privind integrarea europeană, care urmează să fie organizat la toamnă. La întrevedere au venit atât ziariști din instituții naționale, cât și regionale.

Șefa statului a subliniat că presa are un rol important pentru desfășurarea proceselor democratice din țară, inclusiv a plebiscitelor, și a răspuns la întrebările jurnaliștilor despre referendum. Președinta Maia Sandu s-a referit inclusiv la riscurile din spațiul informațional, printre care fenomenele dezinformării, propagandei și manipulării cetățenilor. O bună colaborare a instituțiilor statului și a societății civile cu presa profesionistă va ajuta la diminuarea acestor riscuri.  

Aceasta este a treia întâlnire cu jurnaliștii, la care s-a discutat despre referendumul din acest an, și face parte dintr-o serie de consultări cu reprezentanții diferitor comunități și grupuri din societate. Chiar astăzi, Maia Sandu s-a întâlnit cu ambasadorii acreditați în Moldova.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.