VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Rectorul Universității din București, Marian Preda, Doctor Honoris Causa al USM

Senatul Universității de Stat din R. Moldova i-a acordat astăzi, 26 aprilie, titlul onorific de Doctor Honoris Causa rectorului Universitatea din București, Marian Preda, doctor în sociologie, profesor universitar.

Prin conferirea titlului, la inițiativa Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, Sociologie și Asistență Socială, comunitatea academică a USM își exprimă recunoașterea contribuției esențiale în dezvoltarea domeniului socilogiei, cât și pentru susținerea acordată de către Domnia Sa la consolidarea relațiilor de colaborare dintre Universitatea de Stat din Moldova și Universitatea din București.

Ședința solemnă de decernare a titlului Doctor Honoris Causa a fost deschisă de către rectorul USM, Igor Șarov care a subliniat meritele excepționale ale colegului său Marian Preda în dezvoltarea domeniului sociologiei, prin cercetarea acestui domeniu. Igor Șarov i-a mulțumit, în special, și pentru pentru susținerea acordată Universității de Stat din Moldova prin implicarea directă și constantă în realizarea și implementarea proiectelor comune și de dezvoltare a USM.

„Aș dori să îmi exprim recunoștința mea pentru această mare onoare. Este un titlu academic care mă onorează, dar mă și obligă”, a declarat rectorul Universității din București.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.