VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Recordurile maratonului Chișinău-București. O fată de 10 ani a alergat 130 de kilometri

O fată de 10 ani a alergat 130 de kilometri în cadrul ultramaratonului Chișinău-București organizat weekendul trecut. Minora este printre cei șase participanți, care au parcurs cele mai lungi distanțe în cadrul cursei dintre cele două cele mai mari orașe românești Chișinău și București.

Alergătorii Evgheni Pitica, Vasile Olari, Mihail Scurtu, Cristina Dănilă și Corina Mutu au parcurs cele mai mari distanțe în cadrul maratonului de aproximativ 500 de km dintre âChișinău și București.

Printre ei a fost și cea mai tânără participantă, Elizaveta Liutova, în vârstă de 10 ani. Campioana la gimnastică aerobică, la categoria ei de vârstă, a parcurs distanța de 130 km.

Ultramaratonul a avut loc pentru prima dată între Republica Moldova și România. În total, la cursă au participat peste 200 de alergători din R. Moldova și România, ai căror cetățeni marchează în 27 martie cea de-a 106-a aniversare de la Unirea Basarabiei cu România, prima provincie românească ce a votat, oficial, unirea cu România.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.