VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Igor Grosu merge în Letonia unde se va întâlni cu liderii țării baltice

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, se va afla, în aceste zile, într-o vizită oficială în Letonia, la invitația omologului său de la Riga.

Șeful legislativului se va întâlni cu președintele leton Edgars Rinkevics, cu președinta Saeima, Daiga Mieriņa, și premierul Evika Siliņa. La Riga, cei doi președinți de Parlament, Igor Grosu și Daiga Mieriņa, vor susține o conferință de presă.

Agenda vizitei mai include discuții cu președinții comisiilor parlamentare afaceri europene și afaceri externe, cu reprezentanții Instituției de Răspuns la Incidentele de Securitate în Tehnologia Informației din Republica Letonia, precum și participarea la o ceremonie de depuneri de flori la Monumentul Libertății de la Riga. Tradițional, Președintele Parlamentului se va întâlni și cu cetățenii moldoveni care locuiesc, învață sau muncesc în Letonia.

Din componența delegației parlamentare care îl va însoți pe șeful legislativului la Riga fac parte deputații Alina Dandara, președinta Grupului de prietenie cu Republica Letonia, și Mihail Druță, membru al Comisiei politică externă și integrare europeană.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.