VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Recean, despre rezultatele alegerilor: O confirmare a voinței cetățenilor de a construi Europa acasă

Premierul Dorin Recean a comentat rezultatele alegerilor locale din 5 noiembrie.

Prim-ministrul susține că în urma scrutinului s-a văzut „o susținere masivă a parcursului european al R. Moldova”.

„Rezultatele alegerilor reprezintă o confirmare a faptului că țara merge pe calea europeană. Am văzut o susținere masivă a parcursului european în alegerile locale, pentru că oamenii își doresc să construiască Europa acasă, vor să trăiască acasă ca și în Europa”, a declarat Dorin Recean.

Întrebat dacă rezultatele alegerilor ar putea stagna procesul de aderare a R. Moldova la UE, Dorin Recean a răspuns: „Din contra, este o confirmare a voinței cetățeanului nostru de a construi Europa acasă și de integrare europeană”.

Menționăm că Partidul Acțiune și Solidaritate va avea cei mai mulți consilieri raionali și municipali din țară. Conform unei redistribuiri de pe site-ul alegeri.md, 33% din numărul total de aleși în consiliile raionale și municipale vor fi ai PAS.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.