VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Recean cheamă la Forumul primarilor aleșii din toate partidele

Premierul Dorin Recean cheamă la Forumul primarilor din 9 decembrie toți aleșii din țară, ”indiferent de culoarea politică”. Apelul a fost făcut de șeful executivului la începutul ședinței de azi a Guvernului, unde a precizat că, indiferent de viziunile politice ale primarilor, autoritățile locale și centrale trebuie să se concentreze pe dezvoltarea localităților.  

„Vreau să rog toți primarii, și cei care au fost realeși și cei care au fost aleși pentru prima dată, să participe la acest forum. Este important ca să ne aliniem la ceea ce avem de făcut în localitățile noastre pentru cetățeni, administrația locală și cea centrală. Obiectivul nostru e să construim Europa la noi acasă și, corespunzător, avem nevoie de această colaborare și, accentuez, îndemn să vină toți primarii, indiferent de culoarea politică, pentru că toți ne dorim să construim localități comode, europene la noi în țară”, a declarat Dorin Recean.

Amintim, luni, președinta Maia Sandu a anunțat despre desfășurarea Forumului Primarilor în data de 9 decembrie. „Obiectivul nostru comun, și al meu, ca președinte, și al vostru, în calitate de conducători locali, este să creăm comunități puternice, unite, să ridicăm condițiile de trai acasă și să transformăm toată Moldova, sat cu sat, într-o țară europeană”, a declarat Maia Sandu în apelul ei. Forumul va fi organizat sub egida șefei statului.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.