VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Recean apreciază contribuția Departamentului de Stat al SUA în reformarea justiției și atragerea investitorilor

Prioritățile Guvernului în reformarea justiției, lupta contra corupției și îmbunătățirea mediului de afaceri pentru atragerea investitorilor străini, care, prin activitatea în R. Moldova, pot contribui și la reconstrucția Ucrainei, au fost principalele subiecte abordate de premierul Dorin Recean în cadrul întrevederii cu Christopher W. Smith, secretarul adjunct pentru Europa de Est în cadrul Biroului pentru Afaceri Europene și Eurasiatice al Departamentului de Stat al SUA.

Potrivit unui comunicat al Guvernului, șeful executivului a apreciat sprijinul consecvent al Statelor Unite pentru modernizarea R. Moldova și stimularea creșterii economice. De asemenea, premierul Dorin Recean a salutat decizia de a include în lista de sancțiuni a SUA persoanele responsabile pentru acțiuni ce subminează securitatea Republicii Moldova. În context, oficialii au reconfirmat angajamentul de a susține Ucraina, care luptă pentru pacea și stabilitatea întregului continent european. 

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.