VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

REALITATEA ROMÂNEASCĂ cu Nelly Sambriș, 23.03.2024 / VIDEO

Despre procesul de trecere al bisericilor din R Moldova la Mitropolia Basarabiei, pedepsele aplicate de Mitropolia Moldovei preoților care trec la Mitropolia Basarabiei și imixiunea Bisericii Ruse care susține invazia Rusiei in Ucraina în activitatea bisericilor din Basarabia, aflați la Realitatea Românească.

Invitați: Constantin Olariu, consilier mitropolitan, Mitropolia Basarabiei și George Enache, profesor universitar la Dunărea de Jos, Galați.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.