VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Război în Ucraina, ziua 662. Un nou atac reciproc cu drone. Lovituri masive înregistrate în zone rezidențiale din regiunea Odesa

Aproximativ 20 de drone au fost lansate din Crimeea de forțele ruse în regiunile de sud ale Ucrainei. Șapte aparate au fost distruse de sistemul ucrainean de apărare aeriană în Herson, iar alte nouă în regiunea Odesa, acolo unde a fost lovită o casă și un depozit al unui complex sportiv. Atacul a provocat un incendiu masiv, iar un civil a fost declarat mort.

Autoritățile ucrainene susțin că forțele ruse au atacat neîntrerupt, noaptea trecută, timp de cinci ore. Totodată, în contextul atacurilor rusești din Odesa, azi-dimineața, autoritățile române a transmis mesaje de alertă pentru localnicii din orașul Tulcea și din alte 16 comune din nordul județului.

Între timp, Ministerul rus al Apărării a declarat că a distrus 33 de drone lansate de forțele ucrainene asupra trei regiuni rusești.

Dronele au fost interceptate sau distruse înainte de a-și atinge țintele deasupra regiunilor Lipețk, Rostov și Volgograd.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.