VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

”Putin a pierdut războiul”, o spune omologul său american

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin a pierdut deja războiul în Ucraina. O spune omologul său american Joe Biden, afirmând că se aşteaptă ca Moscova să fie împinsă la negocieri de contraofensiva ucraineană, relatează AFP, citată de presa română.

”Ar putea să încheie războiul mâine, nu trebuie decât să spună: Mă opresc. Nu există nicio posibilitate pentru el să câştige războiul în Ucraina. A pierdut deja”, a declarat preşedintele american în cadrul vizitei în Finlanda, organizată după Summitul de la Vilnius.

În pofida progreselor reduse ale contraofensivei ucrainene pe front, preşedintele american s-a declarat convins că aceasta va duce la o cerere de negociere din partea Moscovei.

”Sper, este aşteptarea mea, că Ucraina va face progrese semnificative în ofensiva sa şi asta va duce la o reglementare negociată într-un moment sau altul”, a declarat liderul american.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.