VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

PSRM exclude din partid mai mulți socialiști care au votat președintele de raion din Drochia, reprezentant PAS

Partidul Socialiștilor din Moldova (PSRM) anunță excluderea din formațiunea politică a membrilor conducerii organizației teritoriale din Drochia și a consilierilor raionali. Potrivit socialiștilor aceștia ar fi votat pentru un președinte de raion, reprezentant al PAS.

PSRM a publicat o declarație prin care a informat că reprezentanții Comitetului Executiv au decis la 27 decembrie excluderea din rândurile formațiunii a reprezentanților locali din Drochia.

„Alegerea neconformă a președintelui raionului Drochia a avut loc în pofida discuțiilor pe care conducerea PSRM le-a avut în ultimele zile cu membrii PSRM din Drochia unde s-a convenit contrariul. Comitetul Executiv al PSRM a atenționat reprezentanții formațiunii în APL că nu va admite astfel de votări”, se arată în declarația PSRM.

Potrivit Observatorul.md, la ședința Consiliului Raional Drochia desfășurată astăzi, în funcția de președinte al raionului a fost ales Vasile Cemortan, din partea PAS. De asemenea, în funcția de vicepreședinți au fost aleși consilierii socialiști Tatiana Botnari și Igor Jidras.

Acum o săptămână, Comitetul Executiv al PSRM a sancționat consilierii formațiunii și membri PSRM din raionale Ștefan-Voda, Causeni, Cahul, Anenii Noi, Șoldănești, care au votat pentru președinții de raion din partea PAS.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.