VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

PSDE se adresează partidelor proeuropene să facă front comun în fața atacurilor PAS

Partidul Social Democrat European face apel la partidele proeuropene să facă front comun în fața atacurilor guvernării, care, potrivit PSDE, denaturează valorile europene.

„Reiterăm poziția exprimată la conferința de presă că actuală guvernare, reprezentată de PAS, utilizează Programul Național „Satul European” pentru a-și consolida poziția, prin presiune și corupere politică. Este evident că mulți primari care au beneficiat de proiecte din cadrul acestui program au migrat ulterior către PAS, ceea ce ridică întrebări serioase cu privire la integritatea procesului politic și la modul în care resursele administrative sunt utilizate în interes politic”, se arată într-un mesaj al PSDE.

Formațiune atacă direct partidul de la putere.

„În stilul manipulator de prezentare a cifrelor de către PAS, pentru perioada anterioară, din cei 261 de primari PSDE, au beneficiat de proiecte 127. Unica ce uită să spună Andrei Spînu este că jumătate din primari au fost „DOMINAȚI” de a migra la PAS. Traseismul primarilor către PAS a avut un impact semnificativ asupra rezultatelor alegerilor locale din 2023, conferindu-i partidului de guvernare un avantaj considerabil. Această abordare subminează principiile democratice și încrederea cetățenilor în procesul electoral, transformând Programul „Satul European” într-o unealtă politică pentru obținerea de avantaje partinice”, se arată în mesajul PSDE.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.