VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Proteste la Drochia, Taraclia, Cahul, Ungheni și Cimișlia: PSRM cere demisia Guvernului PAS

Membrii și simpatizanții PSRM au protestat astăzi, 5 noiembrie, în mai multe raioane din țară. Manifestanții din Drochia, Taraclia, Cahul, Ungheni și Cimișlia au cerut demisia Guvernului.

Aceștia au scandat Jos Guvernul PAS!; Stop sărăcie, dictatură, dezastru!; Opriți haosul!; Jos vremurile nebune!; Vrem dreptate!; Stop genocidului! etc.

Oamenii condamnă ”vremurile bune” care au adus la sărăcirea fără precedent a populației, datorită cărora obiectele de menire socială din localități, inclusiv școlile și spitalele rămân fără finanțare, satele și orașele se cufundă în întuneric, iar cetățenii rămân de unii singuri în fața multiplelor probleme generate de conducerea țării, neștiind cum să supraviețuiască”, se arată în comunicatul remis de organizatori.

Totodată, socialiștii anunță că vor continua protestele pentru a consolida societatea în vederea obținerii alegerilor parlamentare anticipate.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.