VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Protest eșuat la Vulcănești împotriva creșterii prețului la gaze

La Vulcănești a avut loc, astăzi, un nou protest împotriva creșterii prețului la gaze. Potrivit nokta.md , la miting, deputatul Leonid Chesea, membru al Adunării Populare din Găgăuzia, a învinovățit-o pe șefa statului Maia Sandu și Partidul Acțiune și Solidaritate, pentru ceea ce se întâmplă. În replică, activistul Ivan Besarab a spus că toate problemele din Moldova au fost cauzate de socialişti şi ex-preşedintele Igor Dodon.

În timp ce vorbea Ivan Besarab, mai mulți bărbați au urcat pe scenă făcând scandal. Aceștia au fost reținuți și duși la secția de poliție. Organizatorii au anunțat că mitingul nu mai poate fi continuat astăzi, din cauza altercațiilor. Protestatarii s-au împrăștiat înțelegându-se pentru o nouă întâlnire.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.