VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Programul funeraliilor lui Spiridon Vangheli: Unde și când va fi înmormântat marele scriitor

Toți cei care vor să-și ia rămas bun și să aducă un ultim omagiu scriitorului Spiridon Vangheli sunt așteptați mâine la Biserica „Sfânta Teodora de la Sihla”.

Mai jos vă prezentăm programul funeraliilor lui Spiridon Vangheli, scriitor al Poporului, Laureat al Premiului de Stat, cavaler al Ordinului Republicii:

23 iunie 2024

19.00 – depunerea corpului neînsuflețit al scriitorului Spiridon Vangheli la Biserica „Sfânta Teodora de la Sihla”

19.30 – serviciul divin și slujba de pomenire

24 iunie 2024

09.40-09.50 – deplasarea cortegiului funerar de la Biserica „Sfânta Teodora de la Sihla” la Palatul Național)

10.00-11.30 – ceremonia funerară

11.30-12.15 – mitingul de doliu

12.30 – deplasarea cortegiului funerar spre Cimitirul Central din strada Armenească

Ministerul Culturii subliniază că toți cei care, mâine, doresc să-și ia rămas bun de la scriitorul Spiridon Vangheli sunt rugați să respecte indicațiile autorităților, dar și intimitatea familiei.

Amintim că scriitorul Spiridon Vangheli s-a stins din viață la vârsta de 92 de ani.

Precizăm că Ziua de 24 iunie, când vor avea loc funeraliile scriitorului Spiridon Vangheli, va fi decretată zi de doliu național.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.